VadsboTryck AB

Tjänster inom den grafiska branschen.
Kontakta oss på: 0501 – 101 97

TRYCKSAKER

Broschyrer och foldrar
Broschyrer och foldrar är några av de vanligaste trycksakerna när man vill nå ut med information.
Vi producerar broschyrer i både digitaltryck och offset för att alltid kunna producera en kostnadseffektiv produkt beroende på upplaga och leveranstid
Böcker
Vi trycker olika typer av böcker – både med hårdband och mjukband.
Kontorstrycksaker
Visitkort, korrespondenskort, brevpapper och kuvert är oftast kontorstrycksaker som ingår i företagets grafiska profil. Vi kan hjälpa till med att ta fram allt från original till färdig produkt.
Kund- och personaltidningar
Tidningar är ett oslagbart medium för att beröra, skapa engagemang och förklara sammanhang.
Alla nyhetsforum för kunder och personal produceras inte som tidningar. Många väljer att trycka foldrar och nyhetsblad för att sprida nyheter och information.
Vernissage- och inbjudningskort
Formgivningen på vernissage- och inbjudningskort, vykort och julkort varierar beroende på budskap och vem som är avsändare . Vi trycker både digitaltryck och offset vilket gör att vi kan producera större upplagor vid massutskick likväl som kort till den mindre bjudningen.
Årsredovisningar
Årsredovisningen är för många företag årets viktigaste trycksak och det är med stolthet vi trycker dessa prestigefyllda uppdrag.
Affischer
Vi har kapacitet att trycka affischer upp till 70 x 100 cm.
Roll up
Ett rullgardinsystem som effektivt presenterar ert budskap. Lika enkel att dra upp som en vanlig rullgardin.
Vepor
En perfekt lösning för er som gör mässor eller utställningar, eller om ni exempelvis vill marknadsföra olika events. Materialet till veporna är slitstarkt och tåligt, vilket gör de lätta att transportera och sätta upp samtidigt som de tar liten plats när de inte används.

Våra öppettider:

Månd-tors: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 14.00